Despre noi

    Intr-o perioada in care riscurile pentru economia mondiala au crescut, Romania se afla acum in pozitia unei tari care merge cu pasi siguri spre viitor, datorita performantelor de crestere puternice obtinute.

    Industria ochelarilor este considerata una dintre cele mai importante industrii ale secolului XXI, iar ceea ce este mai mult, ochelarii de vedere sunt un instrument important pentru sanatate, iar utilizarea sa ca element estetic si vestimentar a devenit din ce in ce mai fracventa.

    SANREMO OPTIC este o companie profesionala cu o experienta de peste 23 de ani in domeniul importului si comercializarii prin distributie al ramelor pentru ochelari de corectie si ochelari de soare la nivel national si international. SANREMO OPTIC a inceput initial afacerea cu o identitate a companiei familiale, a atins valoarea corporativa de astazi datorita increderii in sine si valorii acordate mentinerii calitatii si serviciilor. Este posibil sa simti valoarea pe care SANREMO OPTIC a atins-o astazi nu numai in Romania, ci si in strainatate. Nu este surprinzator sa vezi produsele SANREMO OPTIC in vitrinele magazinelor optice din multe tari ale lumii, datorita exporturile pe care le-a facut. Oferim in permanenta produse moderne noi, cu o calitate excelenta si o gama foarte atractiva de preturi. Colectiile sunt create cu un deosebit respect pentru partenerii nostri si implicit pentru clientii finali, combinand calitatea executiei, viziunea creativa si finisarea impecabila. De aceea dorim sa beneficiem de marile avantaje oferite de infrastructura B2B si sa fim doar la un click distanta de colectiile oferite care includ sute de modele si culori.